Titel:
Inhoud:

Welk dier is te zien in het logo van onze scouting? (antwoord zonder hoofdletter) *

SPEURTOCHT DOOR HET GREUNVELD

Goedendag lieve pivo's,

Afgelopen donderdag waren jullie bij ons het mooie Groenveld. Hier hebben jullie een leuke speurtocht gelopen met gezellige posten en opdrachten. Aansluitend waren jullie bij ons thuis te gast. We vonden het gezellig en hebben genoten. Mijn moeder had lekkere wafels gebakken. Het was een leuke avond. Bedankt allemaal dat jullie er waren. We zien ons vast een keertje in de blokhut.Een leuk scoutingseizoen toegewenst en tot gauw.

Scoutingknuffel van Leon, Miranda, Baer en Joep

Ps. Ik stuur de foto's van deze avond naar Saskia en deze zullen binnenkormt wel op deze site te vinden zijn.

maandag 24 september 2012

vrijmarkt

Hoi Sakia

Eric heeft gevraagd aan Oet de Verf of hij op de vrijmarkt een schilderij ,gemaakt door zichzelf,van Oet de Verrf mag verkopen. Nu, dat vinden wij goed. Eric zal dit tzt dan meebrengen.

Heel veel groeten van Oet de Verf in Panningen

woensdag 14 maart 2012

Kerrebal 2012

Wie wordt de nieuwe prins of prinses van 2012?

KERREBAL 2012 - 3 februari - 19.30-22.30u - thema: Efteling - Zaal 'Ut Tref', Hendrikxstraat 17 in Venlo

Iedereen is welkom!

woensdag 04 januari 2012

Efteling

Halloooow,

wie heeft er foto's van de Eftelng?

zaterdag 22 oktober 2011

Najaarsweekend

Hallo Saskia, Joep, Suzan en Babet,

Bedankt voor het leuke najaarsweekend. Het was helemaal top, vooral in Horst met die oude kanonnen vonden wij heel erg leuk. Groetjes,

Eric, Mark, Leon en Josie

vrijdag 30 september 2011

Feest Eric 25 jaar scouting

Hoi Eric en pivo's,

Het was een leuk feest afgelopen donderdag. We hebben genoten. Al 25 jaar bij Scouting Hertog Reinoud. Wat een tijd!Donderdag 13 jan. werden we uitgenodigd voor het feestje van Eric, we gingen naar huis met een voldaan gevoel. Muziek, leuke speech door voorzitter Hans, dansen, kadootjes,leuke mensen, herrinneringen ophalen, teveel om op te noemen. Maar in ieder geval het was geslaagd. Bedankt dat wij er bij mochten zijn, het was super!

De scouting groeten van Leon en Miranda

maandag 17 januari 2011

Foto's Najaarsweekend

Haaa Josie en alle andere Pivo's,

de foto's stonden er inderdaad nog niet op. Maar nu wel!

donderdag 02 december 2010

Hallo

Het Beiers najaarsweekend was erg leuk. Ik wilde samen met mam naar de foto's kijken maar die staan er nog niet op.

Nog bedankt voor het fijne weekend.

Groetjes uit Horst van Josie

zaterdag 13 november 2010

MA-run

18 september 2010 MA-run!!

Ga naar Algemeen - Nieuws voor de informatiebrief van de MA-run.En kijk op www.ma-run.nl voor overige informatie.

zaterdag 11 september 2010

Hallooow,

de foto's van het bbq-en en WK kijken staan eindelijk (!) online.

Als je op de beginpagina van de Pivo's kijkt vind je nieuws over het uitstapje naar Volendam.

Hoe vonden jullie het bbq-en en WK kijken?

En hebben jullie zin in het uitstapje naar Volendam?

Laat maar horen via het gastenboek. Of heb je nog iets anders leuks te vertellen?

vrijdag 02 juli 2010

Hoi hoi,

Ik denk dat het vandaag 3 - 1 wordt voor Nederland. Tot vanavond. Charles

donderdag 24 juni 2010

Josie van Lierop

dinsdag 22 juni 2010

wk poule

joep 6-0 veur nederland!!??

wies donderdaag!!!!!

kameroen-Nederland

(namens) Koen Plasmans

WK-poule (Babet)

Hallo Hallo!

Ik heb ontzettend zin in donderdag om met jullie te komen bbq-enLaughing! Het wordt vast een toffe avond en zeker als Nederland gaat winnen! Ik denk dat ze gaan winnen met 2-1.

Tot donderdag!

Groetjes Babet (vriendin van Marco)

Wie is Marco?

Marco is mijn broer(tje). Hij heeft me heel veel geholpen met het maken van deze nieuwe website. Daarom hebben we hem uitgenodigd om samen met zijn vriendin Babet te komen bbq-en. Op de open dag hebben ze een ijsbon van Clevers gekregen en een kaart, gemaakt door Mark en Eric.

Marco bedankt!

We hebben inmiddels twee standen binnen gekregen in de WK-Pivo-poule. 2-0 en 3-1. Wat denk jij?

• Marco 2-0
  • Saskia 3-1

WK-Poule (Marco)

Hallo allemaal!

Ook ik mag (gelukkig) komen op de barbeque donderdag! Ik heb er zin in Tongue out ! Zeker omdat Nederland dan weer gaat WINNEN!!!

WK-Poule; ik denk dat de stand 2-0 wordt!

Nederland-Japan 2-0

Nederland-Kameroen 3-1

Haha, en dat voor iemand die niet van voetbal houdt. Tja, eigenlijk vind ik het gewoon leuk als het gastenboek wordt gebruikt. Dus hulde aan Josie en zijn ouders!

Wie doet er mee?

Groetjes Saskia

PS bij afbeeldingverificatie moet je natypen wat je in het vakje ziet staan. Dus de letters en de cijfers. Let op hoofdletters! Dit is een veiligheidscode omdat er eerst heel veel reclame werd gemaakt in het gastenboek voor medicijnen, leningen enz.

donderdag 17 juni 2010

voorjaarsweekend

het was heel fijne weekend gehadt

en ook gezelig geweest op het weekend