Verkenners PDF Afdrukken

WELKOM op de Verkenners-pagina!

verkenners

Hey hoiLaughing

Dit is de site van de verkenners!! Hier kun je veel informatie vinden over de verkenners zelf, maar ook over de leiding.

Wat we gaan doen tijdens de groepsavonden vind je bij het kopje "Programma". We proberen dit allemaal up-to-date te houden, dus kijk regelmatig even of er veranderingen zijn.

We hebben ook foto's van diverse groepsmiddagen, kampen, weekenden.. daar moet je zeker eens kijken, want misschien ken je iemand of zie je jezelf op de foto Cool

Ben je een Verkenner en wil je iets toevoegen bij je eigen pagina'tje.. laat dit even aan de leiding weten en we zorgen dat het wordt verandert of wordt toegevoegd Wink

Wij Verkenners hebben niet alleen een eigen pagina, maar we hebben ook een eigen e-mail adres. Daar kun je ook leuke nieuwtjes voor de site naartoe sturen:

Veel kijkplezier!!

Groetjes,

De Verkenners-leiding

2 maart 2015

NIEUW: Foto's van het afscheid van Rick Nottelman

1 oktober 2013

Nieuwe verwarmingsketel in de Ulespot

Na bijna 30 jaar is de CV-ketel in de blokhut van onze scoutinggroep dringend aan vervanging toe.

Dankzij ruimhartige financiële ondersteuning door de Rabobank en de Kiwanis hebben wij een nieuwe ketel kunnen aanschaffen. De CV-ketel wordt in de loop van oktober 2013 geïnstalleerd.

Rabobank en Kiwanis, hartstikke bedankt!

RB logo cmykvenlo

27 augustus 2012

toneel-olaf-niek1

toneel-olaf-niek2

Olaf van Helden en Niek Versleijen van de Pivo's spelen in het toneelstuk 'Niet zonder ons' met spelersgroep Plankenkoorts.

www.theaterdegarage.nl

21 augustus 2012

logo1GEZOCHT!!!!

VERSTERKING VOOR ONS ENTHAUSIAST POETSTEAM

poetsmoeder

WIE ZIJN WE?

We zijn een groepje moeders van jongeren met een ‘beperking’ die 1x in de 6-8 weken de blokhut van Scouting Hertog Reinoud onder handen nemen.

Het is niet zo dat er hard gezwoegd wordt.

Het gezellig kletsen onderling staat bij ons hoog in het vaandel!

Het poetsen gebeurt meestal op een woensdagmorgen van 9.00 – 12.00 uur.

WAT KRIJGT U ER VOOR TERUG?

• Een gezellige morgen samen kletsen en toch lekker aan de slag;

• Koffie / thee met een heerlijk traktatie erbij;

• 1x per jaar een kerstattentie;

ZIJN ER NOG VRAGEN?

Neem gerust even contact op met Miranda Janssen (beheer Blokhut);

We hopen U snel een keertje te mogen ontmoeten tijdens een van onze poetsmorgens. Ook alleen een bakkie koffie voor kennis te komen maken bent U van harte welkom!

22 februari 2012

doekjesvoorkids

TIP: webwinkel http://www.doekjesvoorkids.nl/

'Doekjes voor kids' maakt hippe dingen voor kids mét en zonder beperking. Denk aan infuuszakjes, sondevoedingzakjes, polsdoekjes, voelzakjes, zoekzakjes enzovoort, in vrolijke kleurtjes. Erg leuk en praktisch!

19 november 2011

Uitnodiging

Eric Urselmann, van de Pivo's, werkt bij 'Oet de verf' en nodigt jullie allemaal uit voor de feestelijke opening van de expositie.

datum: 24 november
tijd: 14.00u
adres: Kapellerlaan 36 in Roermond

De catering wordt verzorgd door bakkerij 'Op de Beek'. Pivo-leden Annouk Heijnen, Sjef van Heijster en Joyce Janssen werken bij deze bakkerij.

De expositie is te bezoeken is 24 november 2011 t/m 13 januari 2012.

Het bezoeken van de opening / expositie is geen activiteit van de scouting. Als je het leuk vindt, kun je hier op eigen gelegenheid naar toe gaan. Dus trek pap en mam, opa en oma, je begeleidster enz aan de jas en kom naar het 'Huis van de kunsten' in Roermond.

expositieoetdeverf

20 januari 2011

Hallo, hallo ut is weer (bijna) vastelaovend!

En dus is het ook weer tijd voor het Kerrebal!

Het Kerrebal is op 18 februari 2011 in Feestzaal “Ut Tref”, Hendrikxstraat 17 in Venlo.

We beginnen met het “vastelaovesfeest” om 19.30 uur en we feesten door tot 22.30 uur. Joekskepèl Sjingeleboem zorgt voor de muzikale noot!

Het motto van dit Kerrebal is iets anders dan  van Vg. De Kwas, die in “Ut Tref” hun residentie heeft. Ons motto is:

“Apres ski in os winterwonderland”

kerrebal11

Wij nodigen jullie van harte uit om met ons samen vastelaovend te komen vieren.

En natuurlijk zijn ouders, verzorgers, broers, zussen, vrienden en vriendinnen van harte welkom om er met z’n allen een leuk feest van te maken!

Vergeet niet om geld mee te nemen voor een drankje en zorg voor eigen vervoer!

Neem vooral veel gezellige zin mee en trek een mooi vastelaovespak aan! Degene die zich het mooist verkleed aan de hand van het thema, krijgt een leuke prijs.

Tot vrijdag 18 februari om 19.30 uur in Café-feestzaal “Ut Tref”

We maken er een joeksige avond van!!!

Alaaf!,

Scouting Hertog Reinoud
De Rowans

19 januari 2011

Gezocht:   Echte tuinmannen!!!!

tuinieren1

Voordat de ‘open dag’ gaat plaatsvinden, wil ik samen met een aantal mensen op een zaterdagmiddag de tuin voor en rondom flink aanpakken.

Er zijn bij scouting Hertog Reinoud vast jongeren die in de groenvoorziening werken en die een morgen of middag in een weekend de tuin onder handen wil nemen. Daarom vraag ik aan jullie, geef me namen + telefoonnummers evt. e-mailadressen, door waar ik contact mee zou kunnen nemen. Bedankt alvast!

‘Sjaak’ onze tuinman zal ook gevraagd worden.

Een nieuw ‘tuinproject’ zal in gang gezet gaan worden. Ik hou jullie op de hoogte!

Met Vriendelijke Groeten,

Miranda (namens de beheersfamily)

Ps. Ik ben er misschien vroeg bij, maar eer ik een groepje bij elkaar heb, zijn we denk ik een tijdje verder, vandaar deze vroege oproep!!!!!

tuinieren2